skip to Main Content

SAMMUTUSPEITE TIIRA VALKO-HOPEA

Soita 010 524 7962 tai laita viestiä info@lahdensammutinhuolto.fi

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
(be the first to review)

Kuvaus

Ivana Helsinki design by Paola Suhosen tuttu Tiira-printti on tuotu sammutuspeitteen suojapussiin. Tämä peite kuuluu niihin kodin turvatuotteisiin, jota mielellään pitää näkyvilläkin. Valkopohjainen Tiira-kangas tekee järkevästä palosuojelutuotteeta katseenvangitsijan, joka varmasti on käden ulottuvilla tarvittaessa. Peite on toiminnaltaan varma ja yksinkertainen. Se on helppo ja nopea ottaa suojapussistaan ja levittää palavan kohteen esim. kattilan, koneen, TV:n tai maton päälle mahdollisimman ilmatiivisti, jolloin se tukahduttaa liekit. Muista suojata kätesi sammutuspeitteellä sitä käyttäessäsi! Sammutuspeitteen materiaali on myrkytön lasikuitukangas ja se on pakattu siistiin suojapussiin, joka on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä nailon/PVC-kankaasta. Suojapussin yläreunassa on purjerengas, josta sammutuspeite voidaan ripustaa helposti saatavilla olevaksi.

Sammutuspeite vastaa EN1869:1997 standardia.

Peitteen koko levitettynä 120 x 180 cm

ONKO SAMMUTUSPEITE PAKOLLINEN KOTONA?

Sammutuspeite ei ole kodeissa pakollinen, mutta se on erittäin halpa ja fiksu valinta alkusammutusvälineeksi. Suomessa sattuu vuosittain tuhansia tulipaloja, joista yllättävän suuri osa voitaisiin estää tehokkaalla ja nopealla alkusammutuksella. Tulipalojen jälkeisissä tutkimuksissa on usein havaittu epäonnistuneiden sammutustöiden syyksi puuttuva tai viallinen alkusammutusvälineistö. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö suosittelee jokaiseen kotiin, jokaiseen kerrokseen vähintään yhtä sammutuspeitettä.

Mihin sammutuspeite kannattaa laittaa?

Sammutuspeite soveltuu erinomaisesti keittiötiloihin, ja grillien viereen ja ravintoloihin. Sammutuspeitettä on hyvä käyttää myös sähkölaitepalojen kuten esim. television tai akkulaturin sammuttamiseen sekä ihmisen päällä olevien vaatteiden sammuttamiseen. Peite on kätevä myös matkailuautossa tai – vaunussa, veneissä, mökillä jne. ja kaikkialla, missä on olemassa vähäinenkin palovaara. Sammutuspeite on niin edullinen, varmatoiminen ja yksinkertainen, se kannattaa hankkia kaikkialle, missä on vähäinenkin palovaara. 

Sammutuspeite on hyvä asentaa näkyvälle paikalle. Seinään kiinnitetystä suojapussista peitteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Varmista, että kuka tahansa näkee peitteen ja saa sen vaivatta käyttöön. Kaikkien asukkaiden on syytä tietää, missä peite on ja miten sillä sammutetaan alkanut palo tai rajoitetaan tulipaloa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Leave a customer review